Δωμάτια

Δίκλινο Δωμάτιο Με Μπαλκόνι

 

_MG_9277Πρόκειται για Δίκλινα Δωμάτια, συνολικού εμβαδού 25τμ κατάλληλα διαμορφώμένα ώστε να παρέχουν τη μέγιστη άνεση. Υπάρχει επιλογή για ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια.

Όπως όλα τα διαμερίσματά μας, διαθέτουν  όλα τα μαγειρικά σκεύη. Στα πλεονεκτήματα του δωματίου, η θέα στον κήπο από το ιδιωτικό μπαλκόνι του εμβαδού 30τμ.

Παροχές Δωματίου: Βεράντα 30τμ, Τηλεόραση επίπεδης οθόνης/LCD, Κλιματισμός, Ιδιωτική είσοδος, τουαλέτα, Ντους, Ψυγείο,Ηλεκτρικός βραστήρας,Κουζινικά σκεύη, Φρυγανιέρα, Έπιπλα εξωτερικού χώρου, Τραπεζαρία εξωτερικού χώρου, Πετσέτες, Λευκά είδη

Δωρεάν WiFi παρέχεται σε όλα τα δωμάτια.

Μέγεθος Δωματίου: 25 τ.μ

Διαμέρισμα Δύο Επιπέδων

 

Πρόκειται για Διαμερίσματα, συνολικού εμβαδού 52τμ, τα οποία εκτείνονται σε δύο επίπεδα. Διαθέτουν σαλόνι με καναπέ, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι (στο υπερυψωμένο ισόγειο) και υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και κουζίνα (στο ημιυπόγειο κελάρι).

Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα μέχρι και 4 άτομα.

 Τα διαμερίσματα διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με εστίες και όλα τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη. Στα βασικά πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται η θέα στον κήπο από την ανεξάρτητη βεράντα και η αυτονομία που προσφέρει ο διαχωρισμός σε δύο επίπεδα με ανεξάρτητο μπάνιο σε κάθε ένα.

Παροχές Δωματίου: Βεράντα 15τμ, Τηλεόραση επίπεδης οθόνης/LCD, Κλιματισμός, Ιδιωτική είσοδος, 2 τουαλέτες, Ντους, Εστίες Κουζίνας, Ψυγείο, Κουζινικά σκεύη, Φρυγανιέρα, Βραστήρας, Έπιπλα εξωτερικού χώρου, Τραπεζαρία εξωτερικού χώρου, Πετσέτες, Λευκά είδη

Δωρεάν WiFi παρέχεται σε όλα τα δωμάτια.

 Μέγεθος Δωματίου: 52 τ.μ


Διαμέρισμα Δύο Επιπέδων Με Τραπεζαρία

_MG_9407

Πρόκειται για Διαμερίσματα, συνολικού εμβαδού 65τμ, τα οποία εκτείνονται σε δύο επίπεδα. Διαθέτουν σαλόνι με καναπέ, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι (στο υπερυψωμένο ισόγειο) καθώς και αυτόνομη κουζίνα (σε χωριστό χώρο), τραπεζαρία για να απολαμβανετε τα γεύματά σας και υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι (στο υμιυπόγειο κελάρι).

Τα συγκεκριμένα διαμερίσματα μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα μέχρι και 4 άτομα. Υπάρχει δυνατότητα και για φιλοξενία περισσότερων ατόμων, με την τοποθέτηση επιπλέον κρεβατιού.

Στα πλεονεκτήματα του δωματίου περιλαμβάνονται, πέρα από την ξεχωριστή  θέα, η αυτονομία που προσφέρει ο διαχωρισμός σε δύο επίπεδα, με ανεξάρτητο μπάνιο σε κάθε ένα, όπως επίσης και η χωριστή κουζίνα, αλλά και η τραπεζαρία.

Παροχές Δωματίου: Βεράντα 15τμ, Τηλεόραση επίπεδης οθόνης/LCD, Κλιματισμός, Ιδιωτική είσοδος, 2 τουαλέτες, Ντους, Εστίες Κουζίνας, Ψυγείο, Κουζινικά σκεύη, Φρυγανιέρα, Βραστήρας, Έπιπλα εξωτερικού χώρου, Τραπεζαρία εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, Πετσέτες, Λευκά είδη, Καθημερινή Καθαριότητα. 

Δωρεάν WiFi παρέχεται σε όλα τα δωμάτια.

Μέγεθος Δωματίου: 65 τ.μ


Μεζονέτα Με Σοφίτα

 

Πρόκειται για πολυτελή μεζονέτα, συνολικού εμβαδού 100 τμ, η οποία εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια (το ένα με διπλό κρεβάτι και το δεύτερο με δύο μονά κρεβάτια),2 μπάνια, σαλόνι με καναπέ, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι, αυτόνομη κουζίνα με τραπεζαρία και τζάκι για ιδιαίτερες στιγμές.

Το συγκεκριμένο διαμερίσμα μπορεί να φιλοξενήσουν άνετα μέχρι και 6 άτομα.

Βασικά χαρακτηριστικά του δωματίου, η μεγάλη αυτονομία και η άνεση, η πολυτέλεια καθώς και η ρομαντική ατμόσφαιρα, με τη χρήση του τζακιού. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα αλλά και στον περιποιημένο κήπο μας.

Παροχές Δωματίου: 2 Βεράντες συνολικού εμβαδού 40 τμ, Τζάκι, Σαλόνι, Τηλεόραση επίπεδης οθόνης/LCD, Κλιματισμός, Ιδιωτική είσοδος, 2 τουαλέτες, Ντους, Εστίες Κουζίνας, Ψυγείο, Κουζινικά σκεύη, Φρυγανιέρα, Βραστήρας, Έπιπλα εξωτερικού χώρου, Τραπεζαρία εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, Πετσέτες, Λευκά είδη, Καθημερινή Καθαριότητα. Δωρεάν WiFi παρέχεται σε όλα τα δωμάτια.

Μέγεθος Δωματίου: 100 τ.μ