Προφίλ

Σας καλωσορίζουμε  στο Aelia home suites, μια από τις καλύτερες επιλογές σας για διαμονή στη Μεσσηνία. Το όνομα υποδηλώνει την απέραντη αγάπη μας για το άπλετο  φως που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας. Το νεόδμητο συγκρότημα Aelia home suites, πέντε μόλις χιλιόμετρα  από το γραφικό ψαροχώρι  Μαραθόπολη στη νοτιοδυτική Μεσσηνία, μπορεί να αποτελέσει  το κίνητρο για να εξερευνήσει κανείς την ευρύτερη περιοχή τηςδυτικής Μεσσηνίας .

Βρίσκεται στο μέσον της  ακτογραμμής  από το Καλό Νερό μέχρι και τη Φοινικούντα  με ενδιάμεσους σταθμούς, την Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά, τη Γιάλοβα, την Πύλο, τη Μεθώνη. Μα το  πιο ενδιαφέρον είναι  μια ποικιλία από χρυσές αμμουδιές που πρέπει να ανακαλύψει μόνος του ο επισκέπτης, με το Μάτι και τη Βοϊδοκοιλιά να ξεχωρίζουν.

Το Aelia home suites  απέχει μόλις λίγα μέτρα από την παραλία  Βρομονέρι, το πιο χαρακτηριστικό δείγμα των γαλαζοπράσινων νερών του Ιονίου. Το απάνεμο λιμανάκι της προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση  σε κάθε εποχή του έτους. Το κατά κοινή ομολογία, καθόλου εύηχο όνομά της, η παραλία το απέκτησε από τις  θειούχες ιαματικές πηγές του παρελθόντος.

Το συγκρότημα βρίσκεται μέσα σε ελαιώνα, μια άλλη θάλασσα, βαθυπράσινη και ήρεμη, συνέχεια ενός τεράστιου κάμπου στα πόδια  ενός υψώματος  που  από την κορυφή του  κυριολεκτικά κρέμονται οι Γαργαλιάνοι.

Αποτελείται από αυτόνομα δωμάτια και διαμερίσματα  που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 8 άτομα, ανάλογα με τον τύπο τους. Ακριβώς επειδή πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση στόχος μας είναι η αυθεντική  ελληνική φιλοξενία , σε ένα ζεστό, σπιτικό περιβάλλον δίπλα στη φύση για να ξαναθυμηθούμε όλοι το ελληνικό καλοκαίρι των παιδικών μας χρόνων. Μόνο έτσι εξασφαλίζεται και ο σεβασμός στον επισκέπτη, μακριά από τον απρόσωπο,  μαζικό τουρισμό.